Project

General

Profile

Bug #11050

Can't install new jail (404 error)

Added by John Mann about 5 years ago. Updated about 3 years ago.

Status:
Closed: Duplicate
Priority:
Expected
Assignee:
John Hixson
Category:
Middleware
Target version:
Seen in:
Severity:
New
Reason for Closing:
Reason for Blocked:
Needs QA:
Yes
Needs Doc:
Yes
Needs Merging:
Yes
Needs Automation:
No
Support Suite Ticket:
n/a
Hardware Configuration:
ChangeLog Required:
No

Description

Each time I try to install a new blank jail, it returns "Unable to find template!". The default collection URL is "http://download.freenas.org/jails/9.3/x64"

History

#1 Updated by John Hixson about 5 years ago

  • Status changed from Unscreened to 15
  • Target version set to Unspecified

Hi John,

Can you attach a debug file? System->Advanced->"Save Debug".

#2 Updated by John Mann about 5 years ago

John,

I emailed it to you. Thanks for your help in this matter! I've been trying to figure it out for a number of weeks now.

#3 Updated by John Hixson about 5 years ago

I see that your templates (as far as ZFS datasets) don't have mountpoints. Any idea why that is? This is causing the UI to think the template doesn't exist and when it tries to create a new one, it fails because it already exists, but doesn't quite exist ;-) I can clean this up if you have some time.

#4 Updated by John Mann about 5 years ago

I have no idea why my templates don't have any mountpoints. I've got some time, just let me know when and what you need from me.

Thanks!

#5 Updated by John Hixson about 5 years ago

John Mann wrote:

I have no idea why my templates don't have any mountpoints. I've got some time, just let me know when and what you need from me.

Thanks!

You need to have teamviewer installed. Once you do that, let's coordinate a time.

#6 Updated by John Hixson about 5 years ago

Scheduled to troubleshoot this at 6:30pm PDT. Just waiting to hear back from John now.

#7 Updated by John Mann about 5 years ago

Credentials sent.

#8 Updated by John Hixson about 5 years ago

  • Status changed from 15 to Closed: Duplicate
  • Priority changed from No priority to Expected

Spent quite a bit of time with John on this one. Ultimately, it was determined that https://bugs.freenas.org/issues/10408 was the culprit. I'm willing to bet the other jail bugs similar to this are the same problem. I cleaned up John's machine and patched his system and verified everything worked as it should. All is well now ;-) I'm not sure if I should set this to ready for release or duplicate, so I'm just going to mark it as duplicate.

#9 Avatar?id=14398&size=24x24 Updated by Kris Moore about 4 years ago

  • Seen in changed from Unspecified to N/A

#10 Avatar?id=14398&size=24x24 Updated by Kris Moore about 3 years ago

  • Target version changed from Unspecified to N/A

Also available in: Atom PDF