Project

General

Profile

Bug #12042

Deleting stale snapshots on PULL

Added by Walter Neu almost 5 years ago. Updated about 3 years ago.

Status:
Closed: Behaves correctly
Priority:
No priority
Assignee:
Jakub Klama
Category:
Middleware
Target version:
Seen in:
Severity:
New
Reason for Closing:
Reason for Blocked:
Needs QA:
Yes
Needs Doc:
Yes
Needs Merging:
Yes
Needs Automation:
No
Support Suite Ticket:
n/a
Hardware Configuration:
ChangeLog Required:
No

Description

We configured replication tasks and so far it works like a charme. In our replication task on PUSH we checked "Delete stale snapshots on remote system".
Replication works, but deleting of stale snapshots does not. Actually we have to delete old snapshots, which are no longer on PUSH, manually.

stale_snap.png (25 KB) stale_snap.png Walter Neu, 10/22/2015 10:56 PM
4259

History

#1 Updated by Walter Neu almost 5 years ago

  • File ixdiagnose.tgz added

#2 Updated by Walter Neu almost 5 years ago

4259

#3 Updated by Jakub Klama almost 5 years ago

  • Status changed from Unscreened to Screened

#4 Updated by Walter Neu almost 5 years ago

  • % Done changed from 0 to 100

now it's working fine... After a reboot the checkbox for deleting stale snapshots wasn't checked anymore.

#5 Updated by Jakub Klama almost 5 years ago

  • Status changed from Screened to Closed: Behaves correctly

Cool, I'm glad you give us feedback! :)

#6 Avatar?id=14398&size=24x24 Updated by Kris Moore about 4 years ago

  • Seen in changed from Unspecified to N/A

#7 Updated by Dru Lavigne about 3 years ago

  • File deleted (ixdiagnose.tgz)

#8 Updated by Dru Lavigne about 3 years ago

  • Target version set to N/A
  • Private changed from Yes to No

Also available in: Atom PDF