Project

General

Profile

Bug #13969

plugin installation

Added by Marlon Todman over 4 years ago. Updated about 3 years ago.

Status:
Closed: User Config Issue
Priority:
No priority
Assignee:
Erin Clark
Category:
Middleware
Target version:
Seen in:
Severity:
New
Reason for Closing:
Reason for Blocked:
Needs QA:
Yes
Needs Doc:
Yes
Needs Merging:
Yes
Needs Automation:
No
Support Suite Ticket:
n/a
Hardware Configuration:
ChangeLog Required:
No

Description

Hi, When im installing plugins the installations hangs a 6/6 when creating the jail at 83%. I usually let it sit for about a minute hoping that it will complete the installation. I usually have to cancel the install because it hangs. then when i go to try again i notice that i have several of the same plugins installed which also has the multiple jails associated with it. please help, this all started when I received a warning that smartd wasn't running after I restarted my system the warning was gone. However my plugins wouldn't start and I had lost access to the shares via windows 10. I then deleted the plugins hoping that it would fix the issue but havent been able to reinstall ANY plugin since then.

History

#1 Updated by Marlon Todman over 4 years ago

  • File ixdiagnose.tgz added

#2 Updated by Joshua Ruehlig over 4 years ago

  • Status changed from Unscreened to Screened

can you install a standard jail? if not this issue isn't isolated to plugins, but probably your jails dataset

#3 Updated by Marlon Todman over 4 years ago

I didnt even know that my bug report was submitted because the system hung for that as well. i was just checking my email when I saw the reply. I have no idea whats going on with my system. I had to hard time setting up permissions and have too much data on my drives to start over .

After getting frustrated I deleted the jail and created a new one thinking that it would fix the issue. It hasn’t fixed the issue. I have been installing the plugins I want and cancelling midway when the plugin hangs, than ive just been uninstalling the extra plugins smh.

#4 Updated by Joshua Ruehlig over 4 years ago

you didn't answer my question

#5 Updated by Marlon Todman over 4 years ago

no the stand jail installation doesn't complete

#6 Updated by Marlon Todman over 4 years ago

sorry yes the standard jail does complete, it just takes a long time finish.

#7 Updated by Joshua Ruehlig over 4 years ago

  • Assignee changed from Joshua Ruehlig to John Hixson

Ok, not a jail dataset problem. Going to forward this bug as I can't help much with the plugins system (just the plugins themselves)

#8 Updated by Marlon Todman over 4 years ago

ok thanks

#9 Updated by Jordan Hubbard over 4 years ago

  • Status changed from Screened to Closed: User Config Issue
  • Assignee changed from John Hixson to Erin Clark

I don't think this is a bug - I think the system has become too messed up to host jails. I suggest deleting the entire jail dataset (recursively) and then selecting it again in the jails configuration (which will cause it to be recreated), then try the operations again.

#10 Avatar?id=14398&size=24x24 Updated by Kris Moore about 4 years ago

  • Seen in changed from Unspecified to N/A

#11 Updated by Dru Lavigne about 3 years ago

  • File deleted (ixdiagnose.tgz)

#12 Updated by Dru Lavigne about 3 years ago

  • Target version set to N/A
  • Private changed from Yes to No

Also available in: Atom PDF