Project

General

Profile

Bug #18106

username at web login

Added by Craig Neunzig almost 4 years ago. Updated about 3 years ago.

Status:
Closed: Behaves correctly
Priority:
No priority
Assignee:
William Grzybowski
Category:
GUI (new)
Target version:
Seen in:
Severity:
New
Reason for Closing:
Reason for Blocked:
Needs QA:
Yes
Needs Doc:
Yes
Needs Merging:
Yes
Needs Automation:
No
Support Suite Ticket:
n/a
Hardware Configuration:
ChangeLog Required:
No

Description

I am having an issue where no matter what computer i login from, the root username is prefilled into the login field at the webui. the attached photo is from internet explorer 11 after clearing all history, forms, etc.

Capture.JPG (18.4 KB) Capture.JPG Craig Neunzig, 10/07/2016 02:28 PM
7392

History

#1 Updated by Craig Neunzig almost 4 years ago

  • File debug-freenas-20161007172830.txz added

#2 Updated by Craig Neunzig almost 4 years ago

7392

#3 Updated by Bonnie Follweiler almost 4 years ago

  • Assignee set to William Grzybowski

#4 Updated by Josh Paetzel almost 4 years ago

  • Status changed from Unscreened to Closed: Behaves correctly

It's working as designed. Sorry we took away your satisfaction from typing root. ;)

#5 Avatar?id=14398&size=24x24 Updated by Kris Moore about 3 years ago

  • Seen in changed from Unspecified to N/A

#6 Updated by Dru Lavigne about 3 years ago

  • File deleted (debug-freenas-20161007172830.txz)

#7 Updated by Dru Lavigne about 3 years ago

  • Target version set to N/A
  • Private changed from Yes to No

Also available in: Atom PDF