Project

General

Profile

Bug #18196

Browser cache issue: FreeNAS-9.10-STABLE train missing

Added by Dave F about 3 years ago. Updated almost 2 years ago.

Status:
Resolved
Priority:
Nice to have
Assignee:
William Grzybowski
Category:
GUI (new)
Target version:
Seen in:
Severity:
New
Reason for Closing:
Reason for Blocked:
Needs QA:
Yes
Needs Doc:
Yes
Needs Merging:
Yes
Needs Automation:
No
Support Suite Ticket:
n/a
Hardware Configuration:
ChangeLog Required:
No

Description

It appears the FreeNAS-9.10-STABLE train has gone missing from the Updates screen.

I'm running FreeNAS-9.10.1-U2 (f045a8b).

FN910-train-missing.png (17.6 KB) FN910-train-missing.png Dave F, 10/11/2016 01:21 PM
7433

Associated revisions

Revision a4e9979e (diff)
Added by William Grzybowski about 3 years ago

fix(gui): use cache-control and etag in nginx for static files Ticket: #18196

Revision 0589c052 (diff)
Added by William Grzybowski about 3 years ago

fix(gui): use cache-control and etag in nginx for static files Ticket: #18196 (cherry picked from commit a4e9979e31c75db58db72a1faebf89b243204b4d)

Revision c98827ea (diff)
Added by William Grzybowski about 3 years ago

fix(gui): use cache-control and etag in nginx for static files Ticket: #18196 (cherry picked from commit a4e9979e31c75db58db72a1faebf89b243204b4d)

History

#1 Updated by Heather Ownby about 3 years ago

  • Assignee set to William Grzybowski

#2 Updated by William Grzybowski about 3 years ago

  • Status changed from Unscreened to Screened

#3 Updated by William Grzybowski about 3 years ago

  • Status changed from Screened to 15

What browser are you trying?

Do you see any error in the browser developer console log?

#4 Updated by Dave F about 3 years ago

Tested in Firefox and appears to be fine. Cleared cache/cookies in Chrome and the train is back. What would cause it to disappear in the first place?

#5 Updated by William Grzybowski about 3 years ago

  • Target version set to 9.10.2

No clue, i'll see about adding some extra tags for cache invalidation.

#6 Updated by William Grzybowski about 3 years ago

  • Status changed from 15 to Screened

#7 Updated by William Grzybowski about 3 years ago

  • Subject changed from FreeNAS-9.10-STABLE train missing to Browser cache issue: FreeNAS-9.10-STABLE train missing
  • Status changed from Screened to Needs Developer Review

#8 Updated by Josh Paetzel about 3 years ago

  • Status changed from Needs Developer Review to Reviewed

#9 Updated by Dave F about 3 years ago

Any word on when the fix will be pushed? Had it again for the U3 update trying to update to U4.

#10 Updated by William Grzybowski about 3 years ago

The m0nkey_ wrote:

Any word on when the fix will be pushed? Had it again for the U3 update trying to update to U4.

9.10.2

#11 Updated by William Grzybowski about 3 years ago

You might have a different issue maybe. Anything in the browser console?

#12 Updated by Vaibhav Chauhan about 3 years ago

  • Status changed from Reviewed to Ready For Release

#13 Updated by Vaibhav Chauhan almost 3 years ago

  • Priority changed from No priority to Nice to have

#14 Updated by Dru Lavigne almost 2 years ago

  • Status changed from Ready For Release to Resolved

Also available in: Atom PDF