Project

General

Profile

Bug #18862

Avatar?id=14398&size=22x22

Broken after updates

Added by Jason Tyre almost 4 years ago. Updated about 3 years ago.

Status:
Closed: User Config Issue
Priority:
No priority
Assignee:
Kris Moore
Category:
Middleware
Target version:
Seen in:
Severity:
New
Reason for Closing:
Reason for Blocked:
Needs QA:
Yes
Needs Doc:
Yes
Needs Merging:
Yes
Needs Automation:
No
Support Suite Ticket:
n/a
Hardware Configuration:
ChangeLog Required:
No

Description

I just did the updates that it was requesting and now Plugins say "no entry has been found" I downloaded Freenas a few days ago and installed on a fresh server yesterday, Everything brand new (supermicro MB, WD red drives, Supermicro DOM for the OS) and everything has been working great so far until this. It was asking for updates to I allowed it this morning and now its getting this. What I have done so far is I rebooted my router, switch and modem just because it was rebooting the server so why not.. seemed like a good thing to do at the time. When Freenas came back up it got this no entry has been found. I rebooted the system again and the same thing, i have scoured the internet and have come up empty handed. Any help at this point would be greatful

History

#1 Updated by Jason Tyre almost 4 years ago

  • File debug-freenas-20161111142618.txz added

#2 Updated by Bonnie Follweiler almost 4 years ago

  • Assignee set to Kris Moore

#3 Updated by Jason Tyre almost 4 years ago

Issue resolved, DNS problem

#4 Avatar?id=14398&size=24x24 Updated by Kris Moore almost 4 years ago

  • Status changed from Unscreened to Closed: User Config Issue

#5 Avatar?id=14398&size=24x24 Updated by Kris Moore about 3 years ago

  • Seen in changed from Unspecified to N/A

#6 Updated by Dru Lavigne about 3 years ago

  • File deleted (debug-freenas-20161111142618.txz)

#7 Updated by Dru Lavigne about 3 years ago

  • Target version set to N/A
  • Private changed from Yes to No

Also available in: Atom PDF