Project

General

Profile

Bug #22991

API issue with storage permissions

Added by Joe Maloney over 4 years ago. Updated about 4 years ago.

Status:
Resolved
Priority:
No priority
Assignee:
William Grzybowski
Category:
Middleware
Target version:
Severity:
New
Reason for Closing:
Reason for Blocked:
Needs QA:
Yes
Needs Doc:
Yes
Needs Merging:
Yes
Needs Automation:
No
Support Suite Ticket:
n/a
Hardware Configuration:
ChangeLog Required:
No

Description

I tested locally with the latest nightly trying a local group:

"PUT" "/storage/permission/" '{ "mp_path": "/mnt/tank/ad-osx", "mp_acl": "unix", "mp_mode": "777", "mp_user": "root", "mp_group": "nobody", "mp_recursive": true }'

The output shows:

Mount Point permissions successfully updated.

ls -la shows:
total 1
drwxr-xr-x 3 root wheel 3 Mar 31 11:03 ./
drwxr-xr-x 3 root wheel 128 Mar 31 10:52 ../
drwxr-xr-x 2 root wheel 2 Mar 31 11:03 ad-osx/

I was testing with a local group due to our new development tests failing with AD01\\QA.

Associated revisions

Revision 7879b818 (diff)
Added by William Grzybowski over 4 years ago

fix(gui): encoding for common.system.exclude_path Ticket: #22991

History

#1 Updated by Joe Maloney over 4 years ago

My FreeNAS mini can be used for testing if needed:

10.20.0.130
root
testing

#2 Updated by William Grzybowski over 4 years ago

  • Status changed from Unscreened to Resolved

#3 Updated by William Grzybowski over 4 years ago

  • Target version set to 9.10.3

#4 Avatar?id=14398&size=24x24 Updated by Kris Moore over 4 years ago

  • Target version changed from 9.10.3 to 11.0

#5 Updated by Vaibhav Chauhan about 4 years ago

  • Target version changed from 11.0 to 11.0-RC

Also available in: Atom PDF