Project

General

Profile

Bug #25460

The Average Load, Memory, and CPU Usage doesn't work in Firefox, it does in Chrome unless . . .

Added by Bonnie Follweiler about 3 years ago. Updated almost 3 years ago.

Status:
Resolved
Priority:
Expected
Assignee:
Peter Southwell
Category:
GUI (new)
Severity:
New
Reason for Closing:
Reason for Blocked:
Needs QA:
Yes
Needs Doc:
Yes
Needs Merging:
Yes
Needs Automation:
No
Support Suite Ticket:
n/a
Hardware Configuration:
ChangeLog Required:
No

Description

I have installed the latest FreeNAS-Nightlies (FreeNAS-11-MASTER-201708040638)
When I access the New GUI in Firefox the Average Load, Memory, and CPU Usage doesn't have any values
In Chrome it works until I download a debug, which puts a download window at the bottom of my browser. Then all the values are gone
I have provided Screenshots

History

#1 Updated by Bonnie Follweiler about 3 years ago

12015
12016
12017
12018

Ok, it's actually a little more complicated for Chrome. I relogged into the new GUI and the values were gone.
I went back to the Classic GUI and downloaded a Debug which added the Download Footer to Chrome
I logged back into the new GUI and the footer was there and there were no values for Average Load, Memory, and CPU Usage
As soon as I closed the Footer the values filled in
(Screenshots provided)

#2 Updated by Erin Clark about 3 years ago

  • Status changed from Unscreened to Screened

#3 Updated by Eric Loewenthal about 3 years ago

Resizing the window seems to make this work in Firefox for me, at least it used to.

#4 Updated by Erin Clark about 3 years ago

  • Assignee changed from Erin Clark to Peter Southwell
  • Priority changed from No priority to Expected

I think Pete fixed these issues a while ago, passing to him for review

#5 Updated by Peter Southwell about 3 years ago

  • Status changed from Screened to Ready For Release
  • Target version set to Master - FreeNAS Nightlies

This works now just tested...

It should be noted.. You need to run freenas at a couple of minutes before all data shows up. I can for sure see it in firefox. This is an older bug and a lot of work on the charts has gone on.. Including switching our charting package over to C3. So.. This is all good as of the time of this wriitng.

#6 Updated by Dru Lavigne almost 3 years ago

  • Status changed from Ready For Release to Resolved

Also available in: Atom PDF