Project

General

Profile

Bug #25778

Drives not found

Added by Brandon Spiller about 3 years ago. Updated over 2 years ago.

Status:
Closed
Priority:
No priority
Assignee:
Alexander Motin
Category:
OS
Target version:
Seen in:
Severity:
Reason for Closing:
Reason for Blocked:
Needs QA:
Yes
Needs Doc:
Yes
Needs Merging:
Yes
Needs Automation:
No
Support Suite Ticket:
n/a
Hardware Configuration:
ChangeLog Required:
No

Description

I have 2 Seagate Baracudda 4 TB drives in my HP Z600 server and FreeNAS doesn't detect them. I have them set as GPT formats. When I had CentOS I had a Seagate 2 TB Firecudda as primary and then these 2 as /home2 and /home3 and they showed up.

History

#1 Updated by Dru Lavigne about 3 years ago

  • Status changed from Unscreened to 15

Brandon: please attach a debug (System -> Advanced -> Save Debug). We'll mark the ticket private until the dev has a chance to review the debug.

#2 Updated by Brandon Spiller about 3 years ago

  • File debug-freenas-20170905161310.tgz added

#3 Updated by Dru Lavigne about 3 years ago

  • Private changed from No to Yes

#4 Updated by Dru Lavigne about 3 years ago

  • Status changed from 15 to Unscreened
  • Assignee changed from Release Council to Alexander Motin
  • Seen in changed from Unspecified to 11.0-U3

#5 Updated by Brandon Spiller about 3 years ago

I guess the drives where not showing in Bios. I removed them then readded and now they show in Bios. They also now show in Disk manager in GUI.

#6 Updated by Dru Lavigne about 3 years ago

  • Status changed from Unscreened to Closed: Not Applicable
  • Target version set to N/A
  • Private changed from Yes to No

Thanks for the update!

#7 Updated by Dru Lavigne about 3 years ago

  • File deleted (debug-freenas-20170905161310.tgz)

#8 Avatar?id=14398&size=24x24 Updated by Kris Moore over 2 years ago

  • Status changed from Closed: Not Applicable to Closed

Also available in: Atom PDF