Project

General

Profile

Bug #25985

Avatar?id=14398&size=22x22

plugin not starting

Added by Geoffrey PIRLOT de CORBION almost 3 years ago. Updated over 2 years ago.

Status:
Closed
Priority:
Nice to have
Assignee:
Kris Moore
Category:
Middleware
Target version:
Seen in:
Severity:
Reason for Closing:
Reason for Blocked:
Needs QA:
Yes
Needs Doc:
Yes
Needs Merging:
Yes
Needs Automation:
No
Support Suite Ticket:
n/a
Hardware Configuration:
ChangeLog Required:
No

Description

after a reboot, my plugins are not restarting.

i'm quiet new to freenas and free BSD and i can't find the error preventing the restart of my plugins.

i'm using plex media server, sabnzb, sickrage and transmission.

i made a debug file that will be included herewith

History

#1 Updated by Geoffrey PIRLOT de CORBION almost 3 years ago

  • File debug-freenas-20170927014920.txz added

#2 Updated by Geoffrey PIRLOT de CORBION almost 3 years ago

  • File debug-freenas-20170926184500.tgz added

#3 Updated by Dru Lavigne almost 3 years ago

  • Tracker changed from Feature to Bug
  • Status changed from Unscreened to 15
  • Seen in set to 11.0-U4
  • ChangeLog Required set to No

I'm not seeing any IP addresses on your epair interfaces (used by plugins). Are you using static or dynamic IPs?

#4 Updated by Geoffrey PIRLOT de CORBION almost 3 years ago

i'm using dynamic IP for the freenas,
the IP for the plugins are given by freenas (i think)
they are found in the jail "plugin" edit menu...

#5 Updated by Dru Lavigne almost 3 years ago

  • Status changed from 15 to Unscreened
  • Assignee changed from Release Council to Kris Moore

#6 Updated by Geoffrey PIRLOT de CORBION almost 3 years ago

hi there,

being tired of waiting i reinstalled the whole thing.

i just wonder whether the fact that i have been playing around with the directory rights might have something to do with the issue (I've had them set to 777). now since they where reinstalled yesterday it seems they are running fine.

regards,

#7 Updated by Dru Lavigne almost 3 years ago

  • Status changed from Unscreened to Closed: Not Applicable
  • Target version set to 11.0-U4

Glad to hear you were able to get this working. Closing this ticket out.

#8 Updated by Dru Lavigne almost 3 years ago

  • File deleted (debug-freenas-20170927014920.txz)

#9 Updated by Dru Lavigne almost 3 years ago

  • File deleted (debug-freenas-20170926184500.tgz)

#10 Updated by Dru Lavigne almost 3 years ago

  • Target version changed from 11.0-U4 to N/A
  • Private changed from Yes to No

#11 Avatar?id=14398&size=24x24 Updated by Kris Moore over 2 years ago

  • Status changed from Closed: Not Applicable to Closed

Also available in: Atom PDF