Project

General

Profile

Bug #27447

New UI - Shutdown button does not work

Added by Ice BoosteR over 2 years ago. Updated over 2 years ago.

Status:
Closed: Behaves correctly
Priority:
Expected
Assignee:
ChenTao Wang
Category:
GUI (new)
Target version:
Seen in:
Severity:
New
Reason for Closing:
Reason for Blocked:
Needs QA:
Yes
Needs Doc:
Yes
Needs Merging:
Yes
Needs Automation:
No
Support Suite Ticket:
n/a
Hardware Configuration:

HP DL380Gen7
56GB ECC Memory (40 to VM)
14*450GB HDD in FC-NetApp DS14MK4

ChangeLog Required:
No

Description

Not much to say here. Pressing the shutdown button in the new UI, confirm to shutdown with the little tick and click OK and literally nothing happens...

History

#1 Avatar?id=14398&size=24x24 Updated by Kris Moore over 2 years ago

  • Assignee changed from Release Council to ChenTao Wang
  • Priority changed from No priority to Expected
  • Target version set to 11.2-BETA1

#2 Updated by ChenTao Wang over 2 years ago

  • Status changed from Unscreened to Fix In Progress

#3 Updated by ChenTao Wang over 2 years ago

I had a test on my local but I could never meet this issue.
Can you please double check with latest version?

#4 Updated by ChenTao Wang over 2 years ago

  • Status changed from Fix In Progress to 15

#5 Updated by Ice BoosteR over 2 years ago

Hi,
I was using the latest version on the STABLE/RELEASE channel. I will not change to the NIGHTLY train - otherwise we must wait until 11.1-U1 will be released.
Cheers

#6 Updated by Dru Lavigne over 2 years ago

  • Status changed from 15 to Closed: Behaves correctly
  • Target version changed from 11.2-BETA1 to N/A

Also available in: Atom PDF