Project

General

Profile

Feature #28632

New UI doesn't say support ticket has been updated, nor redirect away from form

Added by Scott Finlon over 2 years ago. Updated over 2 years ago.

Status:
Done
Priority:
Nice to have
Assignee:
Vaibhav Chauhan
Category:
GUI (new)
Estimated time:
Severity:
Reason for Closing:
Reason for Blocked:
Needs QA:
Yes
Needs Doc:
Yes
Needs Merging:
No
Needs Automation:
No
Support Suite Ticket:
n/a
Hardware Configuration:

Description

I have Plex running in a iocage jail using a vnet interface. It works perfectly in 11.1-U1, but when I upgrade to 11.1-U2 the jail doesn't start automatically, but will start manually, but when the jail starts the services can't start with the following errors "ERROR - HttpServer: Error binding acceptor: Can't assign requested address ERROR - Error: Unable to set up server: listen: Can't assign requested address (N5boost16exception_detail10clone_implINS0_19error_info_injectorINS_6system12system_errorEEEEE)" and if I run netstat inside of the jail it gives the following error "netstat: kvm not available: /dev/mem: No such file or directory" and doesn't show any ports or services listening on any addresses.

If I roll back to FreeNAS-11.1-U1 everything works perfectly again.

debug-nas-20180221151026.txz (862 KB) debug-nas-20180221151026.txz Scott Finlon, 02/21/2018 07:10 AM

Related issues

Blocked by FreeNAS - Bug #28920: support.fetch_categories ws call is broken, Done2018-02-27

History

#1 Updated by Scott Finlon over 2 years ago

#2 Updated by Scott Finlon over 2 years ago

The new UI doesn't say the ticket was submitted, it just says the debug has been created. So I clicked submit again without checking, sorry for the duplicate.

#3 Updated by Scott Finlon over 2 years ago

  • Tracker changed from Bug to Feature
  • Subject changed from Iocage Vnet not working in FreeNAS-11.1-U2 to New UI doesn't say support ticket has been updated, nor redirect away from form
  • Category changed from OS to GUI (new)
  • Seen in deleted (11.1-U2)
  • ChangeLog Required deleted (No)

I submitted two tickets for the same issue in the new UI, because when I clicked submit it ran through and finally popped up something to the effect of 'Debug has been created' and then takes you back to the filled out form without saying that the ticket was submitted. So I assumed that the debug was created but not submitted and I hit submit a second time. This created a duplicate issue.

#4 Updated by Dru Lavigne over 2 years ago

  • File deleted (debug-nas-20180221151026.txz)

#5 Updated by Dru Lavigne over 2 years ago

  • Assignee changed from Release Council to Erin Clark
  • Target version set to 11.2-BETA1

Erin: this ticket is for the support tab not indicating that the bug was filed.

#6 Updated by Dru Lavigne over 2 years ago

  • Private changed from Yes to No

#7 Updated by Erin Clark over 2 years ago

  • Assignee changed from Erin Clark to Vaibhav Chauhan

#8 Updated by Vaibhav Chauhan over 2 years ago

  • Blocked by Bug #28920: support.fetch_categories ws call is broken, added

#9 Avatar?id=13649&size=24x24 Updated by Ben Gadd over 2 years ago

  • Status changed from Not Started to Blocked

#10 Updated by Vaibhav Chauhan over 2 years ago

  • Status changed from Blocked to In Progress
  • Assignee changed from Vaibhav Chauhan to Erin Clark

#11 Updated by Dru Lavigne over 2 years ago

  • Status changed from In Progress to Done
  • Assignee changed from Erin Clark to Vaibhav Chauhan
  • Target version changed from 11.2-BETA1 to Master - FreeNAS Nightlies
  • Needs Merging changed from Yes to No

Also available in: Atom PDF