Project

General

Profile

Bug #32403

Adding a VM is broken

Added by Joe Maloney over 3 years ago. Updated over 3 years ago.

Status:
Done
Priority:
No priority
Assignee:
Vaibhav Chauhan
Category:
GUI (new)
Severity:
Reason for Closing:
Reason for Blocked:
Needs QA:
Yes
Needs Doc:
Yes
Needs Merging:
No
Needs Automation:
No
Support Suite Ticket:
n/a
Hardware Configuration:
ChangeLog Required:
No

Description

I created a VM, and followed the steps to upload an ISO. When clicking submit nothing happens. Shown in the screenshot are the settings used.

vmwizard problem.png (404 KB) vmwizard problem.png Joe Maloney, 04/18/2018 08:44 AM
16785

History

#1 Updated by Joe Maloney over 3 years ago

  • Subject changed from Cannot submit after VM wizard to Adding a VM is broken

#2 Updated by Dru Lavigne over 3 years ago

  • Assignee changed from Release Council to Anonymous
  • Target version set to 11.2-BETA1

#3 Updated by Vaibhav Chauhan over 3 years ago

  • Status changed from Unscreened to Screened
  • Assignee changed from Anonymous to Vaibhav Chauhan

#4 Updated by Vaibhav Chauhan over 3 years ago

  • Assignee changed from Vaibhav Chauhan to Damian Szidiropulosz

#5 Updated by Vaibhav Chauhan over 3 years ago

  • Status changed from Screened to Done
  • Assignee changed from Damian Szidiropulosz to Vaibhav Chauhan

#6 Updated by Dru Lavigne over 3 years ago

  • Target version changed from 11.2-BETA1 to Master - FreeNAS Nightlies
  • Needs Merging changed from Yes to No

Also available in: Atom PDF