Project

General

Profile

Bug #46718

"plugins" tree menu become empty when enable https(version 11.1 U6)

Added by Jason Xiao 11 months ago. Updated 11 months ago.

Status:
Closed
Priority:
No priority
Assignee:
Release Council
Category:
GUI (new)
Target version:
Seen in:
Severity:
New
Reason for Closing:
Not to be fixed
Reason for Blocked:
Needs QA:
Yes
Needs Doc:
Yes
Needs Merging:
Yes
Needs Automation:
No
Support Suite Ticket:
n/a
Hardware Configuration:
ChangeLog Required:
No
Tags:

Description

I fresh installed 11.1 U6 few days ago, and today after I enable the https for the web ui, the "plugins" tree menu become empty. Then I change it back to http, it shows the plugins again. I suppose this is bug. need help on this.

see my screenshots in attachment

屏幕快照 2018-09-15 18.26.40.png (187 KB) 屏幕快照 2018-09-15 18.26.40.png console message Jason Xiao, 09/15/2018 03:34 AM
屏幕快照_2018-09-15_16_55_07.png (102 KB) 屏幕快照_2018-09-15_16_55_07.png http Jason Xiao, 09/15/2018 03:34 AM
屏幕快照_2018-09-15_18_09_31.png (101 KB) 屏幕快照_2018-09-15_18_09_31.png https Jason Xiao, 09/15/2018 03:34 AM
30299
30306
30317

History

#1 Updated by Dru Lavigne 11 months ago

  • Status changed from Unscreened to Closed
  • Target version changed from Backlog to N/A
  • Reason for Closing set to Not to be fixed

Jason: unfortunately we are not making any more changes to the legacy UI or to the deprecated warden backend. This should not be an issue in 11.2. If you have a chance to test 11.2 before the official release later this year, please leave a comment on this ticket if you still see the same behavior on 11.2.

Also available in: Atom PDF