Project

General

Profile

Bug #46744

Avatar?id=25780&size=50x50

Fix handleWSError in Plugin UI

Added by Ned Devine almost 2 years ago. Updated almost 2 years ago.

Status:
Done
Priority:
No priority
Assignee:
Lola Yang
Category:
GUI (new)
Target version:
Seen in:
Severity:
New
Reason for Closing:
Reason for Blocked:
Needs QA:
No
Needs Doc:
No
Needs Merging:
No
Needs Automation:
No
Support Suite Ticket:
n/a
Hardware Configuration:
ChangeLog Required:
No

Description

I created an emby plugin jail and then added a mount point with a destination directory into the jail that I had not created yet.

Back on the Plugins page, I tried to start the plugin, but after the normal "Please wait" spinner modal, the plugin had not started but there was no error message or any indication as to why the plugin could not be started.

Of course retrying after creating the mount point destination directory worked fine.

Thanks.

History

#1 Updated by Dru Lavigne almost 2 years ago

  • Assignee changed from Release Council to Lola Yang
  • Target version changed from Backlog to 11.2-RC1

#2 Updated by Lola Yang almost 2 years ago

  • Status changed from Unscreened to In Progress

#3 Updated by Lola Yang almost 2 years ago

  • Status changed from In Progress to Ready for Testing
  • Needs Merging changed from Yes to No

#4 Updated by Dru Lavigne almost 2 years ago

  • Subject changed from No feedback when plugin fails to start to Fix handleWSError in Plugin UI
  • Needs Doc changed from Yes to No

#5 Updated by Jeff Ervin almost 2 years ago

32067

Test Passed FreeNAS-11.2-MASTER-201809260853

#6 Updated by Dru Lavigne almost 2 years ago

  • Status changed from Passed Testing to Done

Also available in: Atom PDF