Project

General

Profile

Bug #51130

Fix "No data to display" issue in Services page of new UI

Added by Warren Block almost 2 years ago. Updated almost 2 years ago.

Status:
Done
Priority:
No priority
Assignee:
Lola Yang
Category:
GUI (new)
Target version:
Seen in:
Severity:
New
Reason for Closing:
Reason for Blocked:
Needs QA:
No
Needs Doc:
No
Needs Merging:
No
Needs Automation:
No
Support Suite Ticket:
n/a
Hardware Configuration:
ChangeLog Required:
No

Description

The Services page shows "No data", even though the spinner shows it has not finished collecting the list of services.

It should not show any text, just the spinner. After the list of services is returned, it should show them.

History

#1 Updated by Warren Block almost 2 years ago

  • Seen in set to 11.2-RC1
  • Needs QA changed from Yes to No

#2 Updated by Dru Lavigne almost 2 years ago

  • Target version changed from Backlog to 11.2-RC2

#3 Updated by Warren Block almost 2 years ago

  • Needs QA changed from No to Yes

I did not intentionally clear the "Needs QA" checkbox. Thanks, Redmine!

#4 Updated by Lola Yang almost 2 years ago

  • Status changed from Unscreened to In Progress

#5 Updated by Dru Lavigne almost 2 years ago

  • Subject changed from Services page shows "No data to display" while gathering list of services to Fix "No data to display" issue in Services page of new UI
  • Status changed from In Progress to Ready for Testing
  • Needs Doc changed from Yes to No
  • Needs Merging changed from Yes to No

#6 Updated by Jeff Ervin almost 2 years ago

  • Status changed from Ready for Testing to Passed Testing
  • Needs QA changed from Yes to No

Test Passed FreeNAS-11.2-INTERNAL27

#8 Updated by Dru Lavigne almost 2 years ago

  • Status changed from Passed Testing to Done

Also available in: Atom PDF