Project

General

Profile

Bug #71483

LAGG interface alerting not working

Added by Bug Clerk 28 days ago. Updated 8 days ago.

Status:
Done
Priority:
No priority
Assignee:
Vladimir Vinogradenko
Category:
Middleware
Severity:
Medium
Reason for Closing:
Reason for Blocked:
Needs QA:
No
Needs Doc:
No
Needs Merging:
No
Needs Automation:
No
Support Suite Ticket:
n/a
Hardware Configuration:
ChangeLog Required:
No

Description

Testing some monitoring scripts and discovered that breaking the LAGG (in this case by airgapping one of the NICs on the LAGG) does not result in an alert as expected (set to IMMEDIATELY in alerting settings). Looking at the interfaces page, the LAGG correctly shows as down, but alerting does not show any information about the LAGG being broken.


Related issues

Copied from FreeNAS - Bug #70770: Fix incorrectly ported LAGG alertReady for Testing

History

#1 Updated by Bug Clerk 28 days ago

  • Copied from Bug #70770: Fix incorrectly ported LAGG alert added

#2 Updated by Bug Clerk 28 days ago

  • Target version changed from Master - FreeNAS Nightlies to 11.3

#3 Updated by Bug Clerk 28 days ago

  • Status changed from Unscreened to In Progress

#4 Updated by Bug Clerk 27 days ago

  • Status changed from In Progress to Ready for Testing

#5 Updated by Dru Lavigne 27 days ago

  • Target version changed from 11.3 to 11.3-BETA1

#6 Updated by Dru Lavigne 8 days ago

  • Status changed from Ready for Testing to Done
  • Target version changed from 11.3-BETA1 to Master - FreeNAS Nightlies
  • Needs QA changed from Yes to No
  • Needs Doc changed from Yes to No
  • Needs Merging changed from Yes to No

Also available in: Atom PDF