Project

General

Profile

Bug #73092

Fix condition where new UI column headers fail to load on page refresh of entity tables

Added by Jeff Ervin over 2 years ago. Updated over 2 years ago.

Status:
Closed
Priority:
No priority
Assignee:
Dennis Mullen
Category:
GUI (new)
Target version:
Severity:
New
Reason for Closing:
Reason for Blocked:
Needs QA:
Yes
Needs Doc:
No
Needs Merging:
No
Needs Automation:
No
Support Suite Ticket:
n/a
Hardware Configuration:
ChangeLog Required:
No

Description

Entity table headers fail to load when page is refreshed, though they do load when switching from page to page


Related issues

Copied from FreeNAS - Bug #69814: Fix condition where new UI column headers fail to load on page refresh of entity tablesDone

History

#1 Updated by Jeff Ervin over 2 years ago

  • Copied from Bug #69814: Fix condition where new UI column headers fail to load on page refresh of entity tables added

#3 Updated by Dennis Mullen over 2 years ago

  • Status changed from Unscreened to Screened

So far, a very intermittent problem; I have seen it most on the VM table, but not reliably.

#4 Updated by Dru Lavigne over 2 years ago

  • Target version changed from 11.2-U3 to 11.2-U4

#5 Updated by Dennis Mullen over 2 years ago

Jeff, I wonder if you continue to see this problem or have any ideas about how to recreate it? I have seen it before, but can't get it to happen when I need it!

#6 Updated by Jaron Parsons over 2 years ago

  • Status changed from Screened to Closed

Also available in: Atom PDF