Project

General

Profile

Bug #74316

Report legends are wrong colors

Added by Benjamin Tompkins 2 months ago. Updated 2 months ago.

Status:
Closed
Priority:
No priority
Assignee:
Damian Szidiropulosz
Category:
GUI (new)
Target version:
Severity:
New
Reason for Closing:
Not Applicable
Reason for Blocked:
Needs QA:
Yes
Needs Doc:
Yes
Needs Merging:
Yes
Needs Automation:
No
Support Suite Ticket:
n/a
Hardware Configuration:
ChangeLog Required:
No

Description

Several of the reports have incorrect legends. For example, in processes the legend says sleeping processes are green, but are blue in the graph. Swap memory colors on the graph are orange and blue, but the legend shows green and purple. This is common throughout the reporting portion of the new UI.

swapmem.JPG (37.7 KB) swapmem.JPG Benjamin Tompkins, 02/08/2019 04:49 AM
processes.JPG (39.9 KB) processes.JPG Benjamin Tompkins, 02/08/2019 04:49 AM
53508
53509

History

#1 Updated by Dru Lavigne 2 months ago

  • Assignee changed from Release Council to Erin Clark

#2 Updated by Erin Clark 2 months ago

  • Assignee changed from Erin Clark to Damian Szidiropulosz

#4 Updated by Damian Szidiropulosz 2 months ago

  • Status changed from Unscreened to Closed
  • Reason for Closing set to Not Applicable

This was fixed a while ago. Just to be certain I checked U1 as well as master + stable branches and chart colors are matching the legend. They also match with the theme palette so it adapts when the user changes themes.

#5 Updated by Dru Lavigne 2 months ago

  • Target version changed from Backlog to N/A

Also available in: Atom PDF