Project

General

Profile

Bug #83683

Swap partition missing after going to a single boot device instead of mirrored pair

Added by Ryan McKenzie over 2 years ago. Updated over 2 years ago.

Status:
Closed
Priority:
No priority
Assignee:
William Grzybowski
Category:
Middleware
Target version:
Seen in:
Severity:
Medium
Reason for Closing:
Reason for Blocked:
Needs QA:
No
Needs Doc:
No
Needs Merging:
No
Needs Automation:
No
Support Suite Ticket:
n/a
Hardware Configuration:
ChangeLog Required:
No

Description

TrueNAS 11.2 nightly 2019-03-20

M50-HA controller, physically removed one SATADOM and plugged cable for an internall 2.5" SATA SSD in its place. Booted the controller and used UI to "replace" the removed SATADOM with the newly added SSD. After resilver was completed, used UI to "detach" the remaining second SATADOM. Then powered off the controller and physically removed that SATADOM from the chassis. When the controller came back up it was missing its swap partition.

M40-HA controller, physically added a SATA M.2 SSD. Booted the controller and used UI to "detach" SATADOM ada0. Then used UI to "attach" the newly added M.2 SSD to the boot pool, creating a mirror. After resilver was completed, used UI to "detach" the remaining SATADOM ada1. Then powered off the controller and physically removed both SATADOMs from the chassis. When the controller came back up it was missing its swap partition.

History

#1 Updated by William Grzybowski over 2 years ago

  • Status changed from Unscreened to Screened
  • Assignee changed from Release Council to William Grzybowski
  • Target version changed from Backlog to 11.2-U4
  • Severity changed from New to Medium

#2 Updated by Jaron Parsons over 2 years ago

  • Status changed from Screened to Closed

Also available in: Atom PDF