Project

General

Profile

Bug #9470

FreeNAS Forum Help PLEASE!

Added by LightFoot McBride over 5 years ago. Updated almost 3 years ago.

Status:
Resolved
Priority:
Important
Assignee:
Dru Lavigne
Category:
Forums/Websites
Target version:
Seen in:
Severity:
New
Reason for Closing:
Reason for Blocked:
Needs QA:
Yes
Needs Doc:
Yes
Needs Merging:
Yes
Needs Automation:
No
Support Suite Ticket:
n/a
Hardware Configuration:
ChangeLog Required:
No

Description

I am this close to having FreeNAS running. I've spent all day trying to get the email function working. Decided to get into the FreeNAS Forums for help. Tried to sign up; got the CAPTCHA wrong. Tried to sign up; got the CAPTCHA wrong. Tried to sign up; got the CAPTCHA wrong. Tried to sign up; got the CAPTCHA wrong. Tried to sign up; got the CAPTCHA wrong. On and on and etc. ad infinitum. The third letter of the alphabet is C as far as I know. NAS means network-attached storage?? I have no idea what motherboard you recommend.

Since I cannot register for the Forums, I cannot get help there. GAH!!

Please. It cannot be so hard to register for the FreeNAS Forums! What am I missing??

History

#1 Updated by Dru Lavigne over 5 years ago

Email me a screenshot of the screen you're seeing as well as the username you are trying to sign up as ().

#2 Updated by Dru Lavigne over 5 years ago

  • Status changed from Unscreened to Resolved

The user was able to successfully register on the forums.

#3 Updated by Dru Lavigne almost 3 years ago

  • Category set to Forums/Websites
  • Assignee set to Dru Lavigne
  • Target version set to N/A
  • Seen in changed from to Unspecified

Also available in: Atom PDF